• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slim Small Regenton incl. aansluiting en standaard

€70,00
De ideale regenton voor in de wat kleinere tuin of voor het balkon. Door zijn compacte formaat en vier afgevlakte zijden is deze makkelijk tegen een wand te plaatsen.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Slim Small Regenton incl. aansluiting en standaard

Door de vier afgevlakte zijden is deze ruimtebesparende regenton gemakkelijk tegen een wand te plaatsen.

Let op: laat tijdens de vorstperiode geen water in de regenton staan. Door de vorst zet bevroren water uit, dit kan leiden tot lekkage en scheuren.

  • Model: Slim Small
  • Inhoud: 100 L
  • Kleur: Antraciet
  • Afmeting: B 32 cm x D 37 cm x H 125 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Incl. aansluiting en standaard

 

Regentonnen

Regenwater is een van de gezondste watervoorziening voor de tuin. Door het opvangen van regenwater heb je niet alleen het beste drinkwater voor jouw planten en bloemen, maar heb je ook minder last van wateroverlast.

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding