• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton toebehoren

Merken

Regenton toebehoren

Regenton accessoires te koop bij Martenstuin.nl

Welkom bij Martenstuin.nl, dé plek voor duurzaam waterbeheer. Als trotse eigenaar van een regenton ben je al op de goede weg naar een milieubewuste levensstijl. Maar waarom stoppen bij de ton zelf?

Ontdek onze hoogwaardige regenton accessoires en til jouw regenton naar een hoger niveau!

1. Bladafscheider Regenpijp 80mm - Houd je water zuiver

Voorkom dat bladeren en vuil je regenwater vervuilen met onze Bladafscheider voor regenpijpen van 80mm. Een eenvoudige oplossing met grote voordelen voor schoon en zuiver water in je ton.

2. Regentonautomaat - Slim en efficiënt

Met onze Regentonautomaat benut je elke druppel regenwater optimaal. Laat de automaat het overtollige water afvoeren zodra je ton vol is. Waardoor verspilling wordt voorkomen en je bijdraagt aan verantwoord waterbeheer.

3. Rainwater Collector - Oogst de natuurlijke kracht van regen

De Rainwater Collector is jouw sleutel tot duurzaam watergebruik. Verzamel en bewaar regenwater op een eenvoudige manier. Hierdoor kun je jouw tuin op een gepaste manier bewateren.

4. Verbindingsset Regenton - Vergroot je Wateropslag

Heb je behoefte aan meer wateropslag? Gebruik onze Verbindingsset om moeiteloos meerdere regentonnen aan elkaar te koppelen. Vergroot je capaciteit zonder extra ruimte in beslag te nemen.

5. Regentonkraan - Controleer je Waterstroom

Met onze Regentonkraan heb je de volledige controle over de waterstroom uit je ton. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken, maakt deze kraan het bewateren van je tuin een moeiteloze taak.

6. Regentonkraan Chroom 3/4 - Stijlvolle Functionaliteit

Upgrade je regenton met de stijlvolle en functionele Regentonkraan Chroom 3/4 of de Regentonkraan Design Chroom 3/4. Naast een soepele waterstroom voegt deze kraan een vleugje elegantie toe aan je regenton.