• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regentonautomaat

1 / 1
€14,95
De regentonautomaat is inclusief filter, voor aansluiting op de regenpijp naar de regenton.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regentonautomaat

Regentonautomaat inclusief filter van Soluvert

De regentonautomaat is inclusief filter, voor aansluiting op de regenpijp naar de regenton.

Specificaties regenton vulautomaat

 • Basisvuller met overloop functie
 • Inclusief filter voor aansluiting
 • Geschikt voor kunststof en zinken regenpijpen
 • Geschikt voor buis 80mm
 • De uitloop is 50mm

Ontdek het gemak van onze Martenstuin regentonautomaat met filter, dé ideale toevoeging voor jouw regenton! Deze slimme vulautomaat is ontworpen voor een moeiteloze aansluiting op je regenpijp. Hierdoor is je regenton altijd gevuld en kun je optimaal gebruik maken van regenwater.

Waarom kiezen voor onze regentonautomaat met filter?

 1. Basisvuller met overloop functie: onze regentonautomaat is uitgerust met een geavanceerde basisvuller die een overloopfunctie bevat. Dit betekent dat het overtollige regenwater automatisch wordt afgevoerd wanneer je regenton vol is. Geen zorgen meer over overstromingen!
 2. Inclusief filter voor optimale aansluiting: de regentonautomaat wordt geleverd met een handig filter. De filter zorgt ervoor dat je regenwater schoon de regenton bereikt. Dit zorgt ervoor dat eventuele vuildeeltjes worden opgevangen, waardoor je regenwater schoon en fris blijft.
 3. Geschikt voor verschillende regenpijpen: onze regentonautomaat past gemakkelijk op kunststof en zinken regenpijpen. Het is ontworpen om perfect te functioneren met regenpijpen van 80mm. De uitloop heeft een diameter van 50mm voor een optimale waterstroom.

Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en waterbesparing met de Martenstuin regentonautomaat met filter. Bespaar op je waterrekening en draag bij aan een groenere leefomgeving. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelen van regenwater, rechtstreeks in jouw regenton!

Hoe werkt een regentonautomaat?

De werking van een regentonautomaat van Martenstuin is eenvoudig en doeltreffend, zonder de complexiteit van sensoren. Hier is een stapsgewijze uitleg van het proces:

 1. Handmatige activering bij regenval: wanneer het begint te regenen, kun je de regentonautomaat handmatig activeren. Dit doe je door de klep in de regenpijp te openen. Hierdoor vindt het regenwater de weg naar de regenton.
 2. Vullen van de regenton: het geopende klepmechanisme zorgt ervoor dat het gefilterde regenwater de regenton vult. De basisvuller regelt het waterniveau. Wanneer de regenton vol is, wordt overtollig water via de overloopfunctie afgevoerd.
 3. Filteren van vuildeeltjes: tijdens het vullen van de regenton passeert het regenwater het ingebouwde filter. Dit filter vangt bladeren, takjes en andere vuildeeltjes op, waardoor het regenwater schoon en helder blijft.
 4. Handmatige deactiveren bij voldoende water: regenton vol? Sluit dan simpel de klep in de regenpijp. Hierdoor stopt de toevoer van regenwater, en het overtollige water wordt via de overloop afgevoerd.

Met de Martenstuin regentonautomaat met filter kies je voor een eenvoudig maar effectief systeem. Zonder ingewikkelde sensoren maakt dit product op een praktische manier gebruik van regenwater. Dit zonder dat je regenton overloopt! Een simpel en duurzame oplossing voor efficiënt watergebruik!

Benieuwd op welke regentonnen onze automaat past? Bekijk hier ons assortiment.