• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Levering

Nadat je de betaling voor jouw bestelling hebt voldaan worden de de artikelen binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. 

De bestelling wordt op het adres wat jij bij registratie voor de online shop als afleveradres hebt ingegeven bezorgt. Na twee bezorgpogingen wordt de bestelling bij een centraal bezorgpunt bij jou in de buurt afgeleverd. Hier dien je de bestelling zelf af te halen, anders zal de bestelling retour gezonden worden naar Martens tuin. Martens tuin producten die via www.martenstuin.nl besteld worden kunnen uitsluitend verzonden worden naar een adres binnen de Benelux.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het bezorgadres en het gewicht en de afmeting van de totale bestelling. Bij bestellingen boven de 30 euro neemt Martens tuin de verzendkosten voor haar rekening.

Wanneer jouw bestelling compleet is worden de verzendkosten automatisch berekend.

 

Bezorgadres en leveringsservice

De bestelling wordt op het adres wat jij bij registratie voor de Martens tuin online shop als afleveradres hebt ingegeven bezorgt. Na twee bezorgpogingen wordt de bestelling bij een centraal bezorgpunt bij jou in de buurt afgeleverd. Wanneer de bestelling niet wordt opgehaald bij het afhaalpunt, is Martens tuin gerechtigd de kosten voor de retourzending naar Martens tuin in rekening te brengen.

 

Ruilen & retourneren

Je hebt 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Misschien wil je het artikel ruilen voor een andere maat of het retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je hebt besteld. Voorwaarde voor retourneren is dat de artikelen niet gebruikt zijn en voorzien zijn van de originele verpakking.

In geval van retourzending maak je gebruik van de door ons meegestuurde retourenkaart. Hierop geef je aan waarom je het artikel retour stuurt en of je het artikel wilt ruilen. Ook vul je op deze kaart jouw NAW en bank  gegevens in, zodat we in geval van retour zonder ruiling jouw betaling terug kunnen storten. Wanneer je (een deel van) je bestelling terugstuurt worden alleen de geretourneerde artikelen terugbetaald. De bezorgkosten niet. Wanneer je artikelen retour stuurt wordt je betaling binnen 14 dagen terug gestort. De 14 dagen gaan in op het moment dat de retourzending door ons is geaccepteerd. Je geld wordt, afhankelijk van de betaalwijze, terug gestort op je bankrekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour zenden van jouw bestelling en de kosten die deze retourzending met zich meebrengen. Maak in geval van een retourzending gebruik van de volgende adresgegevens:

Martens tuin
Klantenservice
Statendamweg 75-77
4905 AD Oosterhout

In geval van een verkeerd of defect geleverd artikel door Martens tuin gelden uiteraard andere retour regels. In dit geval kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Transportgarantie

Alle zendingen worden door Martens tuin verzekerd. Als je vóór het openen van je pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact met de klantenservice van Martens tuin. Ongebruikte, beschadigde artikelen worden kosteloos door Martens tuin vervangen.


Totstandkoming van de overeenkomst

Martens tuin is gerechtigd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Martens tuin jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.