• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Soluvert

Het Soluvert productenassortiment vindt zijn oorsprong in professionele toepassingen. Met Soluvert komen de tuinproducten zoals gebruikt door professionele verwerkers voor u binnen handbereik.

Een stukje historie
De Soluvert tuinfolies worden al jaren lang gebruikt in de land- en tuinbouw sector. Deze folies zorgen voor de juiste bescherming en optimale groei van bloemen, planten en gewassen. Soluvert biedt u een compleet pakket van professionele origine op consumentenniveau.Inmiddels is het assortiment van Soluvert uitgegroeid tot een complete tuin-collectie met producten die een duurzame of groene oplossing bieden. 

De ontwikkeling naar de consument
Voor de tuinfolies geldt gezondheid uit eigen tuin die de groei van planten, bloemen en gewassen verzorgt en bevordert. Voor een regenton geldt het verzamelen van regenwater voor de gezondste watervoorziening voor uw tuin. Leidingwater is hard water en bevat kalk wat minder goed is voor het onderhoud van uw tuin. Voor een compostbak geldt het verzamelen van uw tuin- en keukenafval voor een goede basis voor zwel de sier- als de groentetuin. Soluvert heeft de bovenstaande producten toegankelijk gemaakt voor de consument.

De juiste ondersteuning
Voor een optimale begeleiding hebben wij kluswijzers voor u ontwikkeld die stapsgewijs een heldere uitleg geven over het product en over de werkwijze. Aan de ontwikkeling van deze kluswijzers is veel aandacht besteed en de documentatie kunt u downloaden op deze site.

U wordt vanaf het begin tot het eind goed begeleid. Het thuis installeren is voor u nog nooit zo eenvoudig geweest!

Merken