• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Easy Connect tuinverlichting

Merken

Easy Connect tuinverlichting

Easy Connect Tuinverlichting wilt jou zoveel mogelijk ontlasten door een gebruiksvriendelijke lijn te creëren van buitenverlichting. De tuinverlichting is zonder gereedschap te installeren en zorgt voor een nog mooiere tuin. 

Het aansluitbare "TUINVERLICHTINGSSYSTEM" van 220~250V

Het installeren van tuinverlichting is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het EASY CONNECT systeem maakt het mogelijk om tuinverlichting eenvoudig en zonder gereedschap te verwezenlijken. Het systeem is waterdicht en ideaal voor het verlichten van je buitenomgeving. Dankzij het betrouwbare en geavanceerde technologie heeft EASY CONNECT zich weten op te werpen als belangrijke speler in de Europese markt van buitenverlichting.

Eenvoudige aansluiting ZONDER GEREEDSCHAP

De 220~250V waterdichte connectoren zijn ontworpen om zowel veilig als gebruiksvriendelijk te zijn. Ze zijn uitermate geschikt om in de meest extreme omstandigheden buitenshuis te worden gebruikt (zoals regen, sneeuw, vorst, onderdompeling, extreme warmte, verplettering, etc.).

Ontworpen voor een vermogen tot 3600W (16A) en bestand tegen elektrische schokken van 4000V, deze connectoren zijn zonder enige twijfel de krachtigste op de markt.

De 16A stroomonderbreker voor buitencontactdozen is onmisbaar voor uw elektriciteitsnet zodat deze tevens tegen 16A is bestand. Het gebruik van hoogwaardige 10A of 6A connectoren vereist de installatie van gepaste stroomonderbrekers. Deze essentiële beveiliging mag nooit worden verwaarloosd.

Download de Easy Connect Brochure