• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regentonnen

Merken
€550,00 €450,00
+

Regentonnen

Een regenton kopen?

Regenwater is een van de gezondste watervoorziening voor de tuin. Door het kopen van een regenton heb je niet alleen het beste drinkwater voor jouw bloemen en planten, maar heb je ook minder last van wateroverlast in de tuin. Je vangt water op in de regenton tijdens regenachtige dagen en hebt een voorraad voor de drogere perioden.

 

Voordelen van een regenton

Een regenton is niet alleen handig voor het geven van water aan de (moes)tuin, maar ook voor andere klusjes. Omdat regenwater veel goede stoffen bevat en er geen kalk in zit, is het ideaal om de ramen mee te wassen. Zo krijg je geen strepen op je ruiten. Daarnaast is de regenton eenvoudig te plaatsen en zijn er veel verschillende modellen. Zo is er altijd een regenton die past bij jouw tuin.

 

Regenton plaatsen

De beste manier om een regenton te plaatsen is bij een regenpijp of onder een afdakje van bijvoorbeeld een schuur. Zet je de regenton bij een regenpijp dan is het handig om een regenton vulautomaat te gebruiken. Zo voorkom je dat de regenton zal overstromen. Dek de regenton altijd af zodat er geen beestjes in gaan leven.

 

Koop een regenton!

Regentonnen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Of je nu gaat voor een moderne regenton met plantenbak inbegrepen, klassieke regenton of een houtlook regenton. Door het brede assortiment van Martenstuin is er altijd een passende regenton te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld een regenton met plantenbak in het assortiment die je geheel naar eigen wens kan invullen met bloemen en planten.