BSI Zwembadonderhoud

Zwembad winterklaar maken

  • Geplaatst op

Je zwembad winterklaar maken kost even wat tijd, maar is de moeite meer dan waard. Want door extra te investeren in het winterklaar maken van jouw zwembad kun je bij mooi weer sneller genieten van jouw schone zwembad. Omdat geen enkel zwembad hetzelfde is, bestaat er geen algemeen onderhoudsverhaal voor het winterklaar maken van je zwembad dat op ieder zwembad van toepassing is. Wel zijn er een aantal zaken waar je bij het winterklaar maken van elk zwembad op moet letten.

Hoe zorg je dat zwembadwater mooi helder blijft?

  • Geplaatst op
Hoe zorg je dat zwembadwater mooi helder blijft?

Wanneer je een zwembad in de tuin hebt wil je hier optimaal van kunnen genieten. Een helder en schoon zwembad is prettig om in te zwemmen. Wanneer dit niet zo is, helpen deze vijf stappen je om jouw zwembadwater weer mooi helder te krijgen! Zo houd je jouw zwembadwater in topconditie.

Minder chloor gebruiken in het zwembad

  • Geplaatst op

Je wilt optimaal genieten van jouw zwembad, maar niet te veel chloor gebruiken. Het gebruik van chloor in het zwembad is wettelijk verplicht en ook onmisbaar voor goed zwembadwater. Met onze tips kun je het gebruik van chloor in jouw zwembad met wel 50% verminderen!

Zwembadwater onderhouden: de 10 meest gestelde vragen

  • Geplaatst op
Zwembadwater onderhouden: de 10 meest gestelde vragen

Het onderhouden van een zwembad roept al snel veel vragen op. Want hoe kan je het gebruik van chloor beperken? Wat is precies de juiste pH-waarde? En hoe houd je jouw zwembadwater helder? We geven in deze blog antwoord op de 10 meest gestelde vragen over zwembaden en het onderhoud ervan. Zo kan jij aan de slag om jouw zwembadwater in topconditie te houden!