• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Peter Rabbit Outdoor

Merken

Peter Rabbit Outdoor

Pieter Konijn Outdoor

Pieter Konijn is een ondeugend en avontuurlijk konijntje. Het verhaal werd ooit bedacht door Beatrix Potter en voor het eerst gepubliceerd in 1901. In de loop der jaren zijn er meer dan 25 miljoen boeken van Pieter Konijn (Peter Rabbit) verkocht, is het in 35 verschillende talen vertaald en is Pieter Konijn een van 's werelds oudst gelicentieerde producten. Sinds 2014 is er een animatie-serie van Pieter Konijn op televisie. Voor deze serie werd een nieuw personage in het leven geroepen: Lily Bobtail. De serie wordt in Nederland uitgezonden door Zappelin en is te zien op Netflix en Videoland. In 2018 en 2021 zijn de familiefilms van Pieter Konijn in de bioscoop verschenen.

 

Pieter Konijn kindercollectie

Pieter Konijn introduceert onder de naam “Outdoor adventures” een spannende reeks met tuinaccessoires en kleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het productassortiment voor kinderen is geïnspireerd op buitenspelen vol avontuur. Met prints van Lily Bobtail en Pieter Konijn kunnen kinderen de buitenwereld verkennen.

 

Pieter Konijn tuingereedschap

Peter Rabbit Outdoor heeft een divers aanbod aan tuingereedschap voor kinderen. Laat je kleine avonturier veilig de tuin verkennen met de Tuinhandschoenen of het Tuinschort van Pieter Konijn. Bij tuinieren hoort natuurlijk ook gereedschap en daarom heeft Pieter Konijn een kinder tuingereedschapsset voor de echte kleintjes en los gereedschap zoals een kinder kruiwagen, schop, hark en bezem voor de iets oudere avonturiers. Al het kinder tuingereedschap heeft leuke dessins van Pieter Konijn, Lily Bobtail en hun vriendjes.  

 

Pieter Konijn kleding

Voor de koude dagen heeft Peter Rabbit Outdoor een heerlijk warme kinderhoodie. De Lily Bobtail hoodie of Pieter Konijn hoodie zorgt ervoor dat jouw kind ook in de winter met plezier naar buiten kan. Ook de adventure boot sokken van Lily Bobtail of de adventure boot sokken van Pieter Konijn houden de voeten van jouw kind heerlijk warm. De warme dikke stof zorgt voor extra comfort. Laat regen ook de buitenpret van jouw kind niet verstoren met de regenjas van Pieter Konijn of regenjas van Lily Bobtail.

 

Pieter Konijn accessoires

Naast kinder tuingereedschap en kinderkleding heeft Peter Rabbit Outdoor ook een Lily Bobtail paraplu en een Pieter Konijn Paraplu. Ideaal voor de regenachtige dagen. De Lily Bobtail rugtas of Pieter Konijn rugtas is perfect voor alle spullen die mee moeten naar school. Ook is er een Pieter Konijn gymtas en Lily Bobtail gymtas.