• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Peter Rabbit Outdoor collectie

Merken

De Peter Rabbit Outdoor collectie

Kinderkleding en tuingereedschap van Pieter Konijn

Buitenspelen was nog nooit zo leuk dankzij de kinderkleding en het tuingereedschap van Pieter Konijn! De kinderkleding collectie van Peter Rabbit bestaat uit de leukste outdoorkleding voor de zomer en winter voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Kinderkleding van Pieter Konijn in het voorjaar

De lente en zomer zijn er om buiten op avontuur te gaan in de kinderkleding van Pieter Konijn. Ga bijvoorbeeld naar het bos waar kinderen lekker kunnen rennen, klimmen en spelen. Trek de kinderkleding van Peter Rabbit aan, of zet de zonnehoed van Pieter Konijn op, en jouw kind is klaar om de buitenwereld te verkennen!

Heeft jouw kind geen zin om te spelen? Dan is samen in de tuin werken met het tuingereedschap van Pieter Konijn een andere heerlijke activiteit om te doen in het voorjaar. Wanneer de zonnestralen nog even op zich laten wachten trek je de regenlaarzen of regenjas van Peter Rabbit aan bij jouw kind. De laarsjes van Pieter Konijn zijn gemaakt van flexibel rubber wat ze heel comfortabel maakt voor spelen of wandelen in het bos. De regenjas van Pieter Konijn is gevoerd voor extra warmte en comfort tijdens de frissere voorjaarsochtenden.

Kinderkleding van Pieter Konijn in het najaar

De winter en herfst zijn ideaal om naar buiten te gaan voor een frisse neus in de kinderkleding van Pieter Konijn! Met de kinderkleding van Pieter Konijn ben je perfect voorbereid op het wisselvallige weer en de koudere temperaturen die bij deze seizoenen horen. Om de kleine teentjes warm te houden zijn de sokken van Pieter Konijn extra dik en lang wat meer comfort geeft. Daarnaast blijft jouw kleine avonturier warm dankzij de extra zachte Pieter Konijn winter set die bestaat uit een sjaal, muts en wanten van Pieter Konijn.

Ben jij klaar voor een jaar lang buitenspeelavontuur in de kinderkleding van Pieter Konijn?