• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembad onderhoud

Merken

Zwembad onderhoud

Zwembad onderhouden

Een zwembad in je tuin is heerlijk tijdens de warme zomerdagen! Een zwembad brengt veel verkoeling en plezier en ontspanning met zich mee. Maar om optimaal te kunnen genieten van jouw zwembad is het fijn wanneer jouw zwembad is gevuld met schoon, helder en bacterievrij water. Hier zal je meer inspanning voor moeten leveren dan enkel het zwembad vullen met vers water.

Naast wateronderhoud is het bijvoorbeeld raadzaam om de bodem en wanden van jouw zwembad te reinigen om helder water te krijgen in jouw zwembad. Om heel het jaar door te kunnen genieten van jouw zwembad en huidirritaties en ziektes te voorkomen, is het van belang dat je jouw zwembad zowel tijdens het zwembadseizoen, als daarbuiten goed onderhoud.

Je zwembad onderhouden begint met de producten van BSI

En het onderhouden van een zwembad roept al snel veel vragen op. Welk chloor moet er in mijn zwembad? Hoe krijg ik de juiste pH waarde in mijn zwembad? En wat doe ik tegen algen of groen water in mijn zwembad? Met de producten van BSI hou je je zwembad schoon en veilig!

Ons assortiment met BSI producten voor onderhoud aan je zwembad bestaat uit producten voor het behoud van de waterkwaliteit, pH-meters, chloortabletten, anti-alg, anti-groen en reiniging voor filters. Na gebruik van deze producten is het water in je zwembad weer prachtig helder en kun je optimaal genieten van alle voordelen van jouw zwembad.