• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Easy Connect tuinverlichting

Merken

Easy Connect tuinverlichting

Welke tuinverlichting kies ik?

Tuinverlichting wordt steeds populairder. Dit komt omdat tuinverlichting heel veel verschillende functies kan hebben en in veel verschillende vormen en stijlen bestaat. Je kunt voor jouw tuinverlichting bijvoorbeeld kiezen uit warm of koel licht en grondspots of muurlampen. De mogelijkheden in tuinverlichting zijn eindeloos!  

 

De voordelen van tuinverlichting

Het grootste voordeel van tuinverlichting is meer licht aanbrengen in je tuin. Met goede tuinverlichting voorkom je struikelgevaar of het vertrappen van beplanting. Ook biedt tuinverlichting hulp bij bijvoorbeeld het zoeken van je sleutels of het wegzetten van je fiets. Naast de functionele voordelen geeft tuinverlichting meer sfeer aan je tuin. Met genoeg tuinverlichting kun je in de zomer lekker langer buiten blijven zitten maar trek je ook in de winter dat knusse gevoel van binnen door naar buiten.

 

Tuinverlichting kopen

Wanneer je tuinverlichting gaat aanleggen is het slim om van tevoren een lichtplan te maken zodat je precies weet waar je welke soort tuinverlichting wilt hebben. Vervolgens moet je bij het kopen van tuinverlichting er rekening mee houden dat je de juiste tuinverlichting en bijbehoren koopt, die geschikt zijn voor buiten. Waar je bijvoorbeeld op moet letten is de IP-waarde. Dit 2-cijferige nummer op jouw tuinverlichting zegt iets over de beschermingsgraad tegen het indringen van voorwerpen van de buitenlamp maar ook hoe goed deze is beschermd tegen vocht van buitenaf.

 

Easy connect tuinverlichting

Nog nooit tuinverlichting zelf aangelegd? Het assortiment van Easy Connect bestaat uit tuinverlichting die eenvoudig is aan te sluiten zonder gereedschap. Daarnaast is het systeem van Easy Connect bestemd tegen de meest extreme weersomstandigheden. Waterdicht, veilig en gebruiksvriendelijk, dat is de tuinverlichting van Easy Connect!