• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Ebro

1 / 1
€49,95
Vang je regenwater op met de Ebro regenton van kunststof en bespaar op je waterkosten. Deze ton heeft een inhoud van 210 liter.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Ebro

Regen opvangen in een kunststof regenton

Deze kunststof regenton kan je direct aansluiten op je regenwaterafvoer. Het is ook mogelijk om het hemelwater direct op te vangen. Bij de Ebro regenton is het niet noodzakelijk om de regenton aan te sluiten op een regenpijp. Daarnaast wordt de ton inclusief kraan geleverd.

  • Inhoud: 210 L

  • Kleur: groen

  • Afmeting: Ø 57 x H 97 cm

  • Materiaal: kunststof

Voordelen

Een tuin wordt vaak met regulier kraanwater besproeid. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan het aantal liters wat hierin gaat zitten variëren. Gemiddeld wordt er per huishouden zo’n 2000 liter water per jaar aan tuinbesproeiing gebruikt. Door deze kunststof regenton aan te schaffen, kan je eenvoudig regenwater opvangen en dit gebruiken voor het besproeien van je tuin.

Een ander voordeel van het opvangen van regenwater in een kunststof regenton is dat dit water geen kalk bevat. Hierdoor voorkom je witte kringen op je plantenbakken en potten. Bestel dus nu de Ebro regenton en ervaar zelf de voordelen!

 

Let op! Deze ton is exclusief aansluiting op de regenbuis. Deze vind u hier.