• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Green Lake 200L

1 / 1
€99,99
Bent u op zoek naar een simpele kunststof regenton? Dan is de Green Lake regenton perfect voor u. Deze kunststof regenton is simpel doch effectief. Als u deze regenton aanschaft, heeft u altijd de beschikking over 200 liter kalkvrij water.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Green Lake 200L

 

Vorstbestendige kunststof regenton

Doordat de binnenkant van deze kunststof regenton van vorstbestendig materiaal is voorzien, kunt u het hele jaar door gebruik maken van deze regenton. Door de kraan die is bevestigd aan de Green Lake regenton, kunt u gemakkelijk water tappen wanneer u dit nodig heeft.

  • Inhoud: 200 L
  • Kleur: groen
  • Afmeting: Ø 57 cm
  • Materiaal: kunststof

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding