• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton design bloembak 2 in 1 Cassis 350L

€550,00 €450,00
Wilt u het beste van twee werelden? Zoek dan niet verder want met deze design regenton heeft u niet alleen een regenton, maar ook een handige plantenbak in uw tuin.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton design bloembak 2 in 1 Cassis 350L

Het stijlvolle en kleurrijke design maakt deze design regenton tot een blikvanger in elke tuin. Doordat de regenton is voorzien van dikwandig kunststof, is deze ook nog eens vorstbestendig. Let wel dat je deze niet helemaal vol laat lopen, anders kan de regenton door de vorst gaan breken. Voor het juiste regenton gebruik zie ons advies op soluvert.nl

Multifunctionele design regenton van Martens Tuin

De bloembak die bovenop de regenton is gemonteerd, kunt u geheel naar eigen wens invullen. Deze plantenbak kunt u makkelijk uit deze design regenton halen om de plant te vervangen. Door de gebruiksvriendelijkheid van de regenton, zult u nooit problemen ondervinden in het gebruik.

Deze design regenton is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en wordt inclusief chromen kraan geleverd. Deze kraan is op hoogte gemonteerd zodat het voor u makkelijk is om er een emmer of gieter onder te plaatsen.

  • Inhoud: 350 L
  • Kleur: wit / geel / rood / blauw / groen / paars
  • Kleurvast
  • Inclusief chromen kraan
  • Bestendig tegen weersinvloeden
  • Afmeting: Ø 62 x 150 cm
  • Materiaal: kunststof

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding