• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton design bloembak 2 in 1 Apple 350L

€550,00 €450,00
Kleurrijke design regentonnen met een 2 in 1 functie. Deze stijlvolle color 2 in 1 regentonnen kunnen 350 liter water opvangen, maar ook fungeren als plantenbak.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton design bloembak 2 in 1 Apple 350L

Van deze stijlvolle kunststof regenton heeft u het hele jaar door plezier. Hij is namelijk gemaakt van UV en weerbestendig materiaal. U beschikt dus altijd over uw eigen voorraad kalkvrij water. Deze kunststof regenton is zeer gemakkelijk aan te sluiten op uw regenwaterafvoer, waardoor u zonder te veel moeite water bespaard. Kalkvrij water is bovendien veel beter voor uw bloemen en planten. Hierdoor geniet uw tuin zelfs van de voordelen van deze regenton.

Kunststof regenton als plantenbak

Deze kunststof regenton dient ook als plantenbank. Deze 2 in 1 functie zorgt ervoor dat hij naast een functionele ook een decoratieve werking heeft. Het stijlvolle ontwerp van deze regenton zorgt ervoor dat hij een lust is voor het oog. De chromen kraan is op hoogte gemonteerd wat deze kunststof regenton erg makkelijk maakt in gebruik.

Specificaties

De color 2 in 1 regentonnen worden inclusief chromen kraan geleverd. De kraan is op een hoogte gemonteerd, zodat je makkelijk een emmer of een gieter er onder kan plaatsen. 

  • Inhoud: 350 L
  • Kleur: wit / geel / rood / blauw / groen / paars
  • Kleurvast
  • Inclusief chromen kraan
  • Bestendig tegen weersinvloeden
  • Afmeting: Ø 62 x 150 cm
  • Materiaal: kunststof

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding