• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton design bloembak 2 in 1 Linus 350L

€259,99
De stijlvolle Linus 2 in 1 regenton heeft een inhoud van 220 liter. Gebruik deze regenton ook als bloembak voor een echte eyecatcher in uw tuin.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton design bloembak 2 in 1 Linus 350L

Specificaties

De moderne 2 in 1 regentonnen fungeren niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. De regenton heeft een stijlvol design en is daardoor zowel functioneel als decoratief zeer geschikt. De plantenbak is geheel naar eigen wens in te vullen. Met de Linus 2 in 1 regenton kunt u op een eigentijdse manier het regenwater opslaan en later gebruiken om uw tuin te besproeien.  

  • Inhoud: 220 L
  • Kleur: grijs
  • UV en weerbestendig
  • Afmeting: Ø 58 x H 120 cm
  • Materiaal: kunststof

 

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding