• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Design Regenton met Plantenbak Antraciet 150L

€250,00 €200,00
De antraciet 2 in 1 regenton heeft een ruime inhoud van 150 liter. Deze stijlvolle regenton met plantenbak is een échte eyecatcher in de tuin.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Design Regenton met Plantenbak Antraciet 150L

Deze design regenton met plantenbak is door zijn stijlvolle en strak ontwerp een waar lust voor het oog. Door de 2 in 1 functie wordt deze regenton door veel gebruikers als fantastisch bestempeld. Deze design regenton dient namelijk niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen een functionele maar ook een decoratieve werking heeft.

Martens Tuin Design Regenton

Het kunststof materiaal verwerkt in deze design regenton is UV en weerbestendig. Dit heeft als gevolg dat u het hele jaar door van uw eigen watervoorraad gebruik kunt maken. Wist u dat het kalkvrije regenwater wat opgevangen en opgeslagen wordt in deze regenton stukken beter is voor uw tuin? U bespaart dus niet alleen water, maar ook uw tuin geniet van de voordelen die deze design regenton biedt.

Specificaties

De moderne Colour 2 in 1 regentonnen fungeren niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. De regentonnen hebben een stijlvol design en zijn daardoor zowel functioneel als decoratief zeer geschikt. De plantenbak is geheel naar eigen wens in te vullen. Met de Colour 2 in 1 regenton kunt u op een eigentijdse manier het regenwater opslaan en later gebruiken om uw tuin te besproeien.  

  • Inhoud: 150 L
  • Kleur: antraciet
  • UV en weerbestendig
  • Afmeting: Ø 60 x H 110 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Groeivlies voor in de plantenbak word niet mee geleverd

 

Tips voor Regenton van Martens Tuin

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw regenton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding