• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembad onderhoud

Merken

Zwembad onderhoud

Je zwembad goed onderhouden

Als je een zwembad hebt wil je kunnen genieten van schoon, helder en bacterievrij water. Onderhoudsmiddelen voor het zwembad voorkomen dat je huidirritaties krijgt of dat je ziek wordt. MartensTuin verkoopt daarom de beste reiniging voor je zwembad.

 

Assortiment BSI-zwembadonderhoud

MartensTuin verkoopt verschillende producten van BSI-zwembadonderhoud die een compleet pakket aanreinigingsmiddelen voor je zwembad bieden. Het BSI assortiment bestaat uit zwembadproducten voor het behoud van de waterkwaliteit, pH-meters, chloortabletten, anti-alg, anti-groen en reiniging voor zwembadfilters. Met deze producten van BSI houd je jouw zwembadwater schoon en veilig!

 

PH waarde van je zwembadwater

De pH waarde, ook wel de zuurgraad van het zwemwater, is de basis voor schoon en helder zwembadwater. Als het zwembadwater niet de juiste pH waarde heeft, zal het chloor niet optimaal werken en zal je zwembadwater groen worden. Het is daarom belangrijk om de pH waarde van je zwembadwater regelmatig te checken en op pijl te houden. MartensTuin heeft een divers aanbod aan BSI producten waarmee je de gewenste pH waarde van je zwembadwater onderhoudt. Met de pH meter meet je wat de pH waarde van je zwembadwater is. Als het zwembadwater een te lage pH waarde heeft, kan je gebruik maken van BSI pH – up liquid. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de pH waarde van je zwembadwater omhoog gaat. Als het zwembadwater een te hoge pH waarde heeft, kan je gebruik maken van BSI pH – down liquid. Deze vloeistof zorgt ervoor dat de pH waarde van je zwembadwater omlaag gaat. MartensTuin verkoopt ook een BSI test kit, waarmee je de pH waarde van je zwembadwater en het chloorgehalte van je zwembadwater kan meten.

 

BSI Chloorproducten voor het zwembad

Chloor zorgt ervoor dat het water in je zwembad ontsmet wordt. Ook zorgt het chloor in je zwembadwater ervoor dat vuildeeltjes worden afgebroken. MartensTuin heeft een divers aanbod aan chloorproducten voor je zwembadwater. Zo helpen de langwerkende chloortabletten met het continu chloreren van het zwembadwater en BSI Snelwerkend Chloor helpt je het chloorgehalte op peil te houden door middel van een 'chloorshock’. Om te meten of je chloorwaarde in het zwembadwater nog op peil is, kan je gebruik maken van de BSI test kit. Hiermee meet je niet alleen de chloorwaarde van het zwembadwater, maar ook de pH waarde.

 

BSI Zwembadreiniger

Naast chloorproducten en producten die zorgen voor de juiste pH waarde, heeft MartensTuin verschillende producten van BSI zwembadonderhoud waarmee je het zwembadwater schoon kan houden. Zo is er de BSI Alkalinity Up waarmee je de alkaliniteit kan verhogen van je zwembad. Ook blijft bij gebruik van de BSI Alkalinity Up de pH veel stabieler. Voor niet filterbare verontreiniging kan je gebruik maken van de BSI Floc Socks. Deze BSI Floc Socks zorgen ervoor dat deze fijne deeltjes samenvlokken en worden weggefilterd of uitzakken naar de bodem van het zwembad. Heb je veel last van algen, dan zorgt de BSI Turbo Anti-groen & Alg ervoor dat het groene zwembadwater snel weer helder en schoon is.