• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Soluvert

Merken

Soluvert

Soluvert

Het Soluvert productassortiment vindt zijn oorsprong in professionele toepassingen. Met Soluvert komen de tuinproducten zoals gebruikt door professionele verwerkers voor de consument binnen handbereik. We bieden een compleet pakket met duurzame en groene oplossingen voor in de tuin.

Het Soluvert assortiment bestaat uit regentonnentuinfoliestuinmanden en tuinemmers. Voor een optimale begeleiding hebben wij kluswijzers ontwikkeld die stapsgewijs een heldere uitleg geven over het product en over de werkwijze.

 

Regenton en bloembak/plantenbak van Soluvert

Regentonnen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Of je nu gaat voor een moderne regenton, klassieke regenton of een houtlook regenton, door het brede assortiment van Soluvert is er altijd een passende regenton te vinden voor in de tuin. Met de bijbehorende accessoires en standaarden is jouw regenton direct gereed voor gebruik. Soluvert heeft daarnaast een divers aanbod aan 2 in 1 regentonnen en bloembakken. Deze kunststof regentonnen zijn multifunctioneel. De regenton functioneert niet alleen als regenton, maar ook als bloembak/plantenbak. De bloembak/plantenbak is geheel naar eigen wens te vullen met jouw favorieten bloemen of planten. 

 

Soluvert Tuinfolie

Op Martens Tuin zijn diverse tuinfolies te koop van Soluvert. De tunnelfolie van Soluvert kan gebruikt worden voor een extra vroege teelt. Ook kan de tunnelfolie van Soluvert gebruikt worden om zomerbloeiers te zaaien en stekken. De tunnelfolie beschermt het gewas ook tegen insecten en vogelschade. Voor het beschermen van gewassen kan ook het groeivlies van Soluvert gebruikt worden. Het groeivlies van Soluvert is waterdoorlatend en beschermt de gewassen tegen vogels en vorst. Voor het beschermen van de grond heeft Soluvert een grondbedekkingsfolie. Deze grondbedekkingsfolie beschermt de ondergrond van jouw moestuin en zorgt voor het opwarmen van de ondergrond. 

 

Soluvert Tuinmanden

Soluvert heeft in het assortiment verschillende tuinmanden. Deze tuinmanden zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Zo kan de tuinmand gebruikt worden voor het oogsten van groente en fruit, maar ook voor bijvoorbeeld het poten van aardappelen kan de tuinmand gebruikt worden. Koop nu de flexibele tuinmand van 42 liter of de sterke tuinmand van 18 liter.