• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Water Butt Corner Shaped Antraciet 100L

€70,00
Deze moderne regenton kan tot 100L inhoud opvangen. Door de smalle en hoge design neemt deze ton weinig ruimte in de tuin.
Levertijd 1-3 dagen
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Water Butt Corner Shaped Antraciet 100L

 

Voordelen van een regenton

Wanneer u een Soluvert regenton in uw tuin heeft, geniet u meteen van enkele voordelen zoals: waterbesparing, een watervoorraad in droge tijden en beter water voor uw tuin. Twijfel niet en bestel direct deze houten regenton!

  • Inhoud: 100L
  • Kleur: antraciet
  • Inclusief kraan
  • Materiaal: kunststof

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding