• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton houtnerf 120L

1 / 2
€360,00
Deze rustiek ogende regenton is gemaakt van kunststof met houtnerf look en is door het oog voor detail haast niet te onderscheiden van een echte houten regenton. Doordat de regenton van kunststof is gemaakt heeft deze minder onderhoud nodig.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton houtnerf 120L

Doordat deze regenton veel lijkt op een houten regenton, sluit hij naadloos aan op het ontwerp van uw tuin. De kraan die bij deze regenton geleverd wordt, zorgt ervoor dat u gemakkelijk water kunt pakken.

Voordelen van een regenton

Wanneer u een Soluvert regenton in uw tuin heeft, geniet u meteen van enkele voordelen zoals: waterbesparing, een watervoorraad in droge tijden en beter water voor uw tuin. Twijfel niet en bestel direct deze prachtige houten regenton!

  • Inhoud: 120 L
  • Kleur: bruin
  • Inclusief kraan
  • Materiaal: kunststof

 

TIP: schaf ook de standaard aan voor deze regenton om je gieter makkelijker te kunnen vullen!

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding