• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Don 114L

€75,00
Regenwater is de goedkoopste bron van water en makkelijk op te vangen met de Don regenton. De regentonnen zijn voorzien van kindveilige deksels en worden exclusief tapkraan geleverd.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Don 114L

Wilt u zelf uw eigen watervoorraad tot uw beschikking hebben? Dan is deze kunststof regenton perfect geschikt voor u! Regenwater is de goedkoopste bron van water en ook nog eens het beste voor uw bloemen en planten. Doordat deze kunststof regenton geleverd wordt in het groen, past hij perfect bij het ontwerp van uw tuin. 

Kindvriendelijk kunststof regenton

Maakt u zich maar geen zorgen over de risico’s voor uw kinderen. Deze kunststof regenton wordt namelijk geleverd inclusief kindvriendelijk deksel. De Don regenton is tevens goed te combineren met de Don regenton standaard. Dit zorgt ervoor dat u een stabiele ondergrond heeft voor uw eigen watervoorraad.

  • Inhoud: 114 L
  • Kleur: groen
  • Afmeting: Ø 38 x H 69 cm
  • Materiaal: kunststof

 

Het aansluiten van de regenton

U kunt een regenton het beste rechtstreeks op uw hemelwaterafvoer (de regenpijp) aansluiten. Zo weet u zeker dat uw regenton bij iedere bui wordt gevuld met schoon regenwater. U sluit de regenpijp dan aan met een vulautomaat. Deze vangt het water in uw regenpijp op en leidt het in de regenton. Als uw ton vol zit loopt het water alsnog weg via de regenpijp.

De regenwatercollector van Soluvert is van hoge kwaliteit en kunt u meebestellen met uw regenton. Deze wordt compleet geleverd met toebehoren, inclusief boortje om in de regenpijp te boren. Het gebruik van een goede collector minimaliseert de kansen op problemen en verstoppingen na montage. Daarnaast bieden wij ook een minder uitgebreide goedkopere variant van de vulautomaat aan.

Download handleiding