Naar buiten met Pieter Konijn

  • Geplaatst op
  • Door Martens Tuin
Naar buiten met Pieter Konijn

Buitenspelen met Pieter Konijn

Buitenspelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het is niet alleen super leuk om met je vriendjes de wereld te ontdekken, maar het is ook nog eens gezond! Met de Pieter Konijn Outdoor collectie zijn jouw kids helemaal klaar om de buitenwereld te ontdekken.

Klaar voor de kou met de Pieter Konijn wintercollectie

Ook in de winter is het belangrijk om naar buiten te gaan. De frisse buitenlucht zorgt voor vitamine D die nodig is voor een betere weerstand. Toch willen we niet dat jouw kleine avonturier het koud krijgt. Hou je kinderen daarom warm met de Pieter Konijn Wintercollectie.


Pieter Konijn Fleece Hoodies

De warme hoodie van Pieter Konijn en Lily Bobtail zijn ideaal voor de koudere dagen. Deze truien zijn gemaakt van een zachte fleece stof die niet alleen warm, maar ook extra comfortabel is. Verkrijgbaar in Lily Bobtail en Pieter Konijn variant.

Urenlang buitenpret met Pieter Konijn sokken en kinder regenlaarsjes

Bij het buitenspelen wordt er veel gelopen en gerend. Zorg voor comfortable voetjes met de Pieter Konijn sokken en kinder regenlaarsjes. De sokken zijn verkrijgbaar in Pieter Konijn en Lily Bobtail variant. Door de extra zachte, dikke stof blijven de teentjes van jouw kind lekker warm. Combineer de warme sokken met de kinder regenlaarsjes van Pieter Konijn voor nog meer buitenpret. Zo kan jouw kind door de modder en regenplassen rennen. Ontdek de kinder regenlaarsjes in Lily Bobtail en Pieter Konijn variant.Winterset Pieter Konijn

De leuke Pieter Konijn winterset bestaat uit een sjaal, muts en wanten. Ideaal voor avonturiers die buiten willen spelen in de winter. De set is gemaakt van polyester fleece wat het extra zacht en warm maakt. Met de herkenbare prints van Pieter Konijn en Lily Bobtail kunnen jouw kinderen de kou trotseren met hun favoriete personages.