Alles wat je moet weten over tuinverlichting

  • Geplaatst op
  • Door Martenstuin.nl
Alles wat je moet weten over tuinverlichting

De omgeving rondom je huis komt pas echt tot zijn recht met de juiste tuinverlichting. Overdag wordt de sfeer bepaald door planten en aankleding, maar in de avond door de juiste buitenverlichting. De keuze in tuinverlichting is tegenwoordig enorm: van inbouwspots tot grondlampen voor in de tuin. Easy Connect biedt een breed assortiment aan tuinverlichting, afgestemd op plaats en functie.

Sfeerverlichting in de tuin met led-verlichting

Tuinverlichting zorgt voor sfeer, zicht en veiligheid in je tuin. Ledlampen zijn tegenwoordig een goede sfeermaker. Als je kiest voor led-verlichting, kies je duurzaam en energiebewust. Met de Easy Connect led-lampverlichting kun je genieten van je buitenverlichting, zonder je druk te hoeven maken over het energieverbruik.

Tuinverlichting van Easy Connect

Goede buitenverlichting is een echte must. Het assortiment van Easy Connect bestaat uit verlichting voor buiten die eenvoudig is aan te sluiten zonder gereedschap. Daarnaast is de tuinverlichting van Easy Connect duurzaam, multifunctioneel en goed te combineren. Door te spelen met groottes en verschillende sfeerlampen creëer je gezelligheid en diepte in je tuin. Kies wat je graag wilt uitlichten en houd rekening met objecten in de tuin waar lampen echt nodig zijn.

Easy Connect Inbouwspots

Inbouwspots geven sfeer aan je tuinpad, terras of oprit. De inbouwspots hebben een zilveren kleur en zijn verkrijgbaar in blauwe, witte of warm-witte led-lampverlichting. Door middel van het plug and play systeem van Easy Connect is het eenvoudig te monteren in de tuin of in hout.

Easy connect tuinverlichting - Martens TuinEasy Connect Tuinspots

Tuinspots van Easy Connect kunnen ieder gewenst object optimaal uitlichten. Tuinspots hebben een warm witte led-lampverlichting en zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, roestvrijstaal en matzwart. De tuinspots kunnen gemonteerd worden op een harde ondergrond of door middel van een bijgeleverde grond-pin in een zachte ondergrond.

Easy connect tuinverlichting - Martens TuinEasy Connect Grondlampen

Grondlampen zorgen voor sfeervolle buitenverlichting en passen perfect bij een moderne tuin, vanwege de zilveren kleur en een warm witte hallogeen verlichting. Ideaal om bijvoorbeeld het tuinpad te verlichten. Door middel van een plug and play systeem is de sokkel gemakkelijk te monteren in de tuin.

Easy connect tuinverlichting - Martens Tuin

Easy Connect Grondspots

Grondspots worden gelijk met de grond ingegraven en schijnen recht omhoog in verschillende breedtehoeken of richtingen. Ze zijn ideaal om planten te verlichten of als verlichting bij de vijver. De grondspots van Easy Connect hebben een lichtgrijzige zandkleur en hebben een warm witte led-lampverlichting. Grondspots kunnen op iedere ondergrond geplaatst worden.

Easy Connect Lichtbollen

Lichtbollen van Easy Connect zorgen voor een speelse sfeer in de tuin en hebben een witte hallogene verlichting. Mooi als sfeerverlichting door de tuin heen of als tuinpadverlichting.

Easy connect tuinverlichting - Martens TuinEasy Connect lampjesslinger

Een lampjesslinger is een sfeervolle slinger om het balkon, het terras of de tuin jaarrond te verlichten. De buitenlampjes zijn waterdicht bij regen, sneeuw en zelfs tijdelijke onderdompeling. Eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in 2 varianten: wit licht of gekleurd licht. De lampjesslinger is 6 meter lang en voorzien van 8 lampjes. Zo breng je direct een mooie en gezellige sfeer in de tuin, het terras of op het balkon!

Tuinverlichting-Tip: Domotica!

Met het Domotica systeem kun je de gehele Easy Connect tuinverlichting op afstand bedienen. Plaats de Domotica connecter tussen de verlichting in de tuin of bevestig deze aan een muur. Hierdoor maak je gemakkelijk de Easy Connect tuinverlichting bedienbaar op afstand.

Bekijk het gehele assortiment aan tuinverlichting