• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Jarre + standaard Grijs

1 / 1
€190,00
Bent u op zoek naar een regenton met kraan? Dan bent u bij Martens Tuin aan het juiste adres. Door zijn stijlvolle vaasvormige uiterlijk, is deze regenton een genot voor het oog. Deze vaasvormige ton heeft een inhoud van 235 liter.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Jarre + standaard Grijs

Er is veel aandacht besteed aan detail en dit zie je terug in het uiterlijk van de regenton. Een regenton met kraan biedt het voordeel dat u zeer gemakkelijk water kunt pakken wanneer u dit nodig heeft.

Voordelen regenton met kraan

Wat biedt deze regenton met kraan nog meer voor voordelen? U heeft altijd de beschikking over 235 liter kalkvrij water die u perfect kunt gebruiken om uw tuin te onderhouden. De regenton is tevens zeer gemakkelijk aan te sluiten op uw regenwaterafvoer.

Tip: wilt u vorstschade voorkomen? Leeg dan uw regenton tijdens periodes van vorst. Let er hierbij op dat u de kraan van de regenton altijd open laat staan.

  • Inhoud: 235 L
  • Kleur: beige / grijs
  • Afmeting: Ø 60 x H 150 cm
  • Materiaal: kunststof

Voordelen

Een tuin wordt vaak met regulier kraanwater besproeid. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan het aantal liters wat hierin gaat zitten variëren. Gemiddeld wordt er per huishouden zo’n 2000 liter water per jaar aan tuinbesproeiing gebruikt. Door deze kunststof regenton aan te schaffen, kunt u eenvoudig regenwater opvangen en dit gebruiken voor het besproeien van uw tuin.

Een ander voordeel van het opvangen van regenwater in een kunststof regenton is dat dit water geen kalk bevat. Hierdoor voorkomt u witte kringen op uw plantenbakken en potten. Bestel dus nu de regenton en ervaar zelf de voordelen!