• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton Jarre + standaard Beige

1 / 1
€190,00
Deze vaasvormige kunststof regenton misstaat door zijn strakke en stijlvolle design in geen enkele tuin. Doordat de vaas weerbestendig is, kunt u hem het gehele jaar door gebruiken.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton Jarre + standaard Beige

Regen opvangen in een kunststof regenton

De regenton standaard die bij deze regenton wordt geleverd, zorgt ervoor dat uw watervoorraad altijd stabiel blijft opgeslagen. Deze kunststof regenton kan direct aangesloten worden op uw regenwaterafvoer. Op deze manier geniet u op een makkelijke manier meteen van de voordelen die een kunststof regenton biedt. Met een inhoud van 235 liter heeft u namelijk altijd een voorraad kalkvrij water wat u kunt gebruiken.

  • Inhoud: 235 L
  • Kleur: beige / grijs
  • Afmeting: Ø 60 x H 150 cm
  • Materiaal: kunststof

Voordelen

Een tuin wordt vaak met regulier kraanwater besproeid. Afhankelijk van de grootte van de tuin kan het aantal liters wat hierin gaat zitten variëren. Gemiddeld wordt er per huishouden zo’n 2000 liter water per jaar aan tuinbesproeiing gebruikt. Door deze kunststof regenton aan te schaffen, kunt u eenvoudig regenwater opvangen en dit gebruiken voor het besproeien van uw tuin.

Een ander voordeel van het opvangen van regenwater in een kunststof regenton is dat dit water geen kalk bevat. Hierdoor voorkomt u witte kringen op uw plantenbakken en potten. Bestel dus nu de regenton en ervaar zelf de voordelen!