• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Regenton design bloembak 2 in 1 antraciet

1 / 3
€250,00 €200,00
De Colour 2 in 1 regenton heeft een inhoud van 150 liter. Een filter zorgt ervoor dat het overtollige regenwater door de Colour 2 in 1 regenton wordt afgevoerd.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Regenton design bloembak 2 in 1 antraciet

Deze design regenton is door zijn stijlvolle en strak ontwerp een waar lust voor het oog. Door de 2 in 1 functie wordt deze regenton door veel gebruikers als fantastisch bestempeld. Deze design regenton dient namelijk niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen een functionele maar ook een decoratieve werking heeft.

Martens Tuin design regenton

Het kunststof materiaal verwerkt in deze design regenton is UV en weerbestendig. Dit heeft als gevolg dat u het hele jaar door van uw eigen watervoorraad gebruik kunt maken. Wist u dat het kalkvrije regenwater wat opgevangen en opgeslagen wordt in deze regenton stukken beter is voor uw tuin? U bespaart dus niet alleen water, maar ook uw tuin geniet van de voordelen die deze design regenton biedt.

Specificaties

De moderne Colour 2 in 1 regentonnen fungeren niet alleen als regenton, maar ook als plantenbak. De regentonnen hebben een stijlvol design en zijn daardoor zowel functioneel als decoratief zeer geschikt. De plantenbak is geheel naar eigen wens in te vullen. Met de Colour 2 in 1 regenton kunt u op een eigentijdse manier het regenwater opslaan en later gebruiken om uw tuin te besproeien.  

  • Inhoud: 150 L
  • Kleur: antraciet
  • UV en weerbestendig
  • Afmeting: Ø 60 x H 110 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Groeivlies voor in de plantenbak word niet mee geleverd

Let op! Exclusief aansluiting op de regenbuis. Deze vind u hier.